If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес бях спрял под наклон и се видя теч от към резервоара, направо си капеше сигурно някакво уплътнение на капачката не става и трябва да си купувам нова, така ли да правя, и в Стз някой знае ли, от къде
И аз да използвам темата.
Моята капачка е без винт , т.е. буквално се поставя в гърловината на резервоара. Има някакви като перки от вътрешната страна , но според мен не прилепва добре.
Каква е оригиналната капачка за тая алфа? Не ми се струва да е оригинална тази...
Ще вземе да ми изветрее бенца
Моята капачка е без винт , т.е. буквално се поставя в гърловината на резервоара. Има някакви като перки от вътрешната страна , но според мен не прилепва добре.
Каква е оригиналната капачка за тая алфа? Не ми се струва да е оригинална тази...
Гледам в Euro07 има FAAB - 21лв...
Проблема ти не е в изветряването а в това че в резервоара обикновенно се поддържа някакво налягане.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Пълни боклуци са, и аз търся оригинална от маса време, ако колегата си намери да каже откъде в СТЗГ го е направил.....
Аз си намерих, такава, специално за модел 156, италианска, с ключе, около 15 лв. ми излезе, магазинчето е десет метра след ъгъла на Симеон и ХР Ботев.Свиваш по Симеон, вдясно, след десетина метра пак вдясно/посоката е като се върви от канала към центъра по Ботев/.Човека ми го извади по каталог.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Колега мене ми я свиха на една бензиностанция и си взех такава универсална ходих до банско и около резервоара всичко беше залято добре най-добре си търси оригинална и аз търся още!
Comment